Мой сайт

битард
Меню сайта
Категории раздела
уход за лицом [5]
маникюр [3]
уход за волосами [3]
интересные факты [1]
Готовим дома: вкусно и просто [3]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 7
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2015 » Сентябрь » 26 » 7 помилок в макіяжі, які вас старять
22:50
7 помилок в макіяжі, які вас старять
Часто жінки за звичкою наносять макіяж, не замислюючись про техніку і про помилки, просто тому, що вони так звикли. Навіть самий сексуальний макіяж повинен бути нанесений так, щоб його ніхто не помітив. Які ж помилки найчастіше роблять жінки, зазвичай навіть не здогадуючись про це.1. Занадто мало або занадто багато тону
Між занадто щільним тоном і його відсутністю є золота середина, і це те, що нам потрібно. Занадто велика кількість тону підкреслить всі ваші зморшки і мімічні складки, а його відсутність залишить на увазі всі недоліки шкіри. Вихід - використовувати легкий зволожуючий, але не дуже жирний тональний засіб, яке зволожить вашу шкіру і одночасно приховає недоліки.

2. Суха шкіра

Шкіра стає сухішою з роками, вимагаючи все більш сильних зволожувачів. Не давати їй достатньо турботи - велика помилка, яка значно старить вас. Не забувайте про це. Ознайомтеся з новими зволожуючими продуктами, поекспериментуйте з натуральними засобами для догляду за шкірою обличчя, одночасно здоровими і недорогими. Хороший нічний крем допоможе вашій шкірі виглядати відпочилою, навіть якщо ви мало спали, зменшить зморшки і дасть вашому обличчю молоде сяйво.

3. Занадто багато пудри

Напівпрозора пудра це вихід! Треба взяти за правило використовувати її поверх тону, вона додає шкірі бархатистість і доглянутий вигляд, матує блиск. Завдяки відсутності пігменту, прозора пудра не помітна в дрібних складках і зморшках, що особливо важливо для жінок, які хочуть макіяжем відвернути увагу від дрібних мімічних зморшок. Природно, що прозора пудра не зможе приховати явні недоліки шкіри, наприклад, сильні запалення, але для жінок з хорошим станом шкіри така пудра буде відмінним рішенням.
Пудра відмінно матує обличчя і допомагає позбавитися від жирного блиску в Т-зоні, але не варто наносити її на область навколо очей, вона буде виглядати сухіше і старше.
4. Блискучі тіні.

Додайте тіні металік в свій список помилок макіяжу, задайтеся метою замінити їх матовими тінями, і ви ніколи не пошкодуєте про своє рішення! Як не дивно, але блискучі тіні і світлий металік збільшують видимість зморшок, роблячи ніжну область століття тьмяніше, суші і старіше візуально. Ніколи не наносите блиск на зовнішні куточки очей -блестящіе тіні підкреслять кожну зморшку. Блиск найкраще наносити на внутрішній куточок ока, центр століття і на кісточку під бровою. Матові, теплі, тіні кольору шкіри додадуть вашим очам бездоганний сатиновий блиск, згладжуючи недоліки.

5. Забагато рум'ян.

Щоб добре виглядати, ви повинні знати на відмінно, як поводитися з рум'янами! Потрібно знайти підходящий саме вам відтінок і навчитися правильно його наносити. Попрощайтеся під своїми темними яскравими рум'янами і зверніть увагу на світлі, рожеві або персикові. Наносьте їх на верхню область щік, а не на середину. Виділяти яблучка щік було хорошою ідеєю раніше, але з віком ми змінюємося, і якщо вам вже за тридцять, не потрібно привертати увагу до цієї зони - нанесіть ваш новий відтінок рум'ян вище, на ваші вилиці .Начніте з верхньої частини скул (у лінії росту волосся , біля вуха), потім бачите пензликом поперек щоки по горизонталі (не по діагоналі і не в низ) поки не досягнете центру особи. ефект буде просто вражаючим. М'який, більш природний відтінок додасть вашому обличчю романтичний, молодий вид, а рум'яна, нанесені на вилиці дадуть ефект міні-ліфтингу.

6. Неправильний вибір помади.

Використання темних, металевих кольорів помади і занадто сухих формул - дуже серйозна помилка. Це візуально зробить губи важчими і додасть віку. Виберіть м'яку маслянисту, глибоко зволожуючу формулу, щоб зменшити видимість зморшок, і щоб візуально додати губам об'єм, підберіть помаду з м'яким оксамитовим блиском, однозначно уникаючи темних відтінків. Свіжі натуральні кольори дають найкращий ефект, даючи вашим губам достатньо захисту та зволоження і додаючи легкий відтінок.

7. Дуже багато макіяжу під очима.

Ретельно нафарбовані нижні вії відтіняють гусячі лапки і підкреслюють темні кола під очима, тому фарбувати нижню повіку не варто. А ось на верхні вії нанеси чорну туш - вона оттенит білки очей. Використовуй щипчики для завивки вій - це розкриє око і допоможе візуально скинути кілька років.
Так само і занадто багато коректора або консілера під очима додає віку. Шкіра під очима дуже тонка і ніжна, і товстий шар коректора неминуче посилить і додасть рельєфу маленьким зморшках. Наносьте під очі лише легкий шар коректора. Придбайте рідкий засіб, який зручно наносити пензликом і регулювати товщину шару.
Категория: уход за лицом | Просмотров: 467 | Добавил: Юристочка | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz